Noutăți

Forţă – Duritate – Moment al Forţei

Laboratorul Forţă – Duritate – Moment al Forţei execută etalonări pentru echipamente utilizate în aplicaţii industriale, laboratoare de încercări pentru materiale de construcţii, institute de cercetare.

Lungimi – Timp – Cinematice

Laboratorul Lungimi – Timp – Cinematice execută etalonări metrologice pentru aparate de măsură utilizate în aplicaţii industriale, laboratoare de încercări din industria materialelor de construcţii, laboratoare de încercări chimice, etc.

Masă

Laboratorul Masă execută etalonări pentru aparate de măsură utilizate în aplicaţii industriale, laboratoare de încercări din industria materialelor de construcţii, laboratoare de încercări chimice, institute de cercetare, etc.

Presiune

Laboratorul Presiune execută etalonări pentru mijloace de măsurare utilizate în aplicaţii industriale, laboratoare de încercări din industria materialelor de construcţii, laboratoare de încercări chimice, etc.

Recertificare sistem de management al calității

În cursul lunii octombrie 2013 laboratorul SIMAR a obţinut recertificarea sistemului de management al calității, conform standardului SR EN ISO 9001:2008.


Citeşte toate noutăţile